02 mars 2011

Som man frågar får man svar..!

Frölunda Tribe
Snälla Goa Högt Ärade Frölunda-organisation.

Hur än den här säsongen slutar, så börjar snart arbetet inför nästa. Ni skall då välja ut dom spelarna som får förtroendet att bära Gbg-Indianen på bröstet, och jag ber er tänka om en del i den processen. Istället för att ni bara lutar er på gamla meriter, så måste ni även kolla vad deras Hjärta säger. Det är inte lätt, men man får svar efter kvalitet på frågan.

Jag har gjort en liten enkät som ni kan använda (låt hela truppen göra den föresten). Låt deras svar på dessa enkla scenarion, styra era val (Hoppas ni förstår vilka svar som är positiva).

Motivations-Enkät

Scenario 1
Göteborgsväder
Novemberkväll. Höst- snö- regnstorm. Trafikstockningar på Älvsborgsbron från Hisingen. Du får motorstopp på uppfarten till bron, men är så stressad att du bestämmer dig för att gå över. På mitten/toppen av bron stannar du för att hämta andan. Med regnet piskande i ryggen, tittar du in över Göteborg och tänker:

A. Typiskt djävla Göteborgsväder. Hur fan kan man bo i en sådan här djävla vindpinad stad?
B. Wow..! Vilken vy. Vilken otroligt vacker stad. Ha ha.. och regnet smakar salt.

Scenario 2
Göteborgshumor
Hemmamatch, och ni ligger under. Du gör ett uruselt byte. Spridda bu-rop hörs från ett ganska tyst Scandinavium. På väg till båset tar du ett felskär och landar på alla fyra. Från läktaren bakom båset hör du en hög stämma: "Hittade du en femma, eller..?". Hur reagerar du?

A. Ger honom fingret och mummlar något i stil med "Kom ner och spela själv då din djävla idiot, så får du se hur lätt det är"
B. Vinkar leende (generat) och tänker "Ha ha. Till och med i dom värsta motgångarna finns humorn där. Vilken positiv värme"

Scenario 3
Göteborgs-Glennarna
Du anmodas ställa upp i ett reklamjippo tillsammans med IFK-hjältarna Glenn Strömberg, Glenn Hysén, Glenn Holm och Glenn Schiller. Hur reagerar du?

A. Det är alltså sant!? Vilket djävla inavel-jippo, eller nått. Det ställer jag Aldrig upp på.
B. Vilken ära! Lilla jag med dessa ikoner. Minnesanteckning: "Glöm inte autografblocket".

Varsågoda Goa Ledning. Denna enkät kan ni använda fritt.

Slutligen, om Göteborgshumorn. Anledningen till dess överlägsenhet är helt enkelt att den grundar sig i allvaret. Den finns alltid där. Precis som i detta inlägg.

- - -
Ännu en (?) Frölundaseger
- - -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar